Doorgaan naar inhoud
Scents bring up memories, let’s start creating memories!
Gratis verzending vanaf €100,-

News

RSS
 • Tips voor het Optimaal Genieten van je Inverno Scent Geurkaarsen

  Tips voor het Optimaal Genieten van je Inverno Scent Geurkaarsen

  Het branden van een geurkaars is veel meer dan alleen een vlam aansteken. Het is een ritueel, een moment van zelfzorg en een manier om je leefomgeving te transformeren in een oase van rust en harmonie. Bij Inverno Scent begrijpen we de kunst van het kaarsenbranden als geen ander, en we willen graag onze expertise met je delen. In deze blog delen we praktische tips om het maximale uit je Inverno Scent-geurkaarsen te halen, van het behouden van de geurkwaliteit tot het creëren van de perfecte sfeer.
  Nu lezen
 • Waarom een huisparfum het perfecte cadeau is

  Waarom een huisparfum het perfecte cadeau is

  Of je er nu voor kiest om geurstokjes cadeau te geven of een geurkaars cadeau doet, het zal hoe dan ook in de smaak vallen. Een lekkere geurkaars of geurstokjes zal ervoor zorgen dat er op een subtiele manier een aangename geur in de ruimte wordt verspreid, maar dat is niet het enige. Een huisparfum zal ook nog eens zorgen voor extra sfeer in een ruimte. Het is het beste cadeau als je sfeer, comfort en een aangename geur samen wilt laten komen!
  Nu lezen
 • Geurkaarsen van Inverno Scent

  Geurkaarsen van Inverno Scent

  De bijzondere geurkaarsen van Inverno Scent mogen niet ontbreken in jouw interieur. Deze geurkaarsen zorgen voor een hele fijne vertrouwde sfeer en warmte. De fijne en subtiele geur zorgt ervoor dat jij kan ontspannen en helemaal tot rust komt na een lange werkdag. Naast de sfeer die een geurkaars aan een woning geeft, staat het ook nog eens heel leuk in het interieur. Het is dan ook het ideale accessoire voor in elk huis!
  Nu lezen