Doorgaan naar inhoud
Scents bring up memories, let’s start creating memories!
Gratis verzending vanaf €100,-

Italiaanse passie

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Inverno Scent - een prachtig familiebedrijf opgericht in
2021 door Yvonne Winter en dochter Shari Winter.

7 Jaar hebben wij in Italië gewoond, 4 jaar in Rome, waar Shari is geboren en 3 jaar aan het Comomeer.

Wij hebben altijd al een obsessie voor lekkere en
warme geuren gehad en vinden het dan ook belangrijk dat het overal lekker ruikt. Heerlijke geuren identificeren
wij met gebeurtenissen, een gevoel of een plek en deze laten je op je gemak maar vooral ook thuis voelen.

Onze creative minds bracht het idee om geuren te gaan ontwikkelen die in iedere omgeving en huisstijl passen. Luxe en klassieke uitstraling voor iedere interieur. Gecombineerd en geïnspireerd door onze familieherinneringen en onze liefde voor Italië.

Italië, het land van klasse, stijl, elegantie, warmte en genieten, heeft ons geïnspireerd om de essentie van deze prachtige cultuur in onze geuren te vangen.

Wist jij dat?

Wist jij dat?

"Winter" in het italiaans "Inverno" betekent?

Onze visie

Bij Inverno Scent delen we een visie: een geur voor iedereen, een geur die perfect past bij ieder interieur. We geloven dat geur een krachtig instrument is dat de sfeer en beleving van een ruimte kan transformeren. Of je nu een minimalistisch design hebt, een bohemien paradijs creëert of een klassieke elegantie nastreeft, onze geurcreaties zijn ontworpen om naadloos in jouw interieur te passen.

Wij begrijpen dat iedereen uniek is en zijn eigen stijl en voorkeuren heeft. Daarom streven we ernaar om een diverse en veelzijdige collectie te bieden, zodat je de geur kunt vinden die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw huis compleet maakt. Van frisse en lichte aroma's tot warme en weelderige tonen, wij hebben voor elk interieur de perfecte geur.

Onze creaties worden met de grootste zorg samengesteld, waarbij we ons laten inspireren door de schoonheid van Italië. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap verwerkt om een unieke geurbeleving te creëren die langdurig en aangenaam is.

Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren voor een intiem diner, een rustgevende ambiance zoekt voor je slaapkamer of gewoon wilt genieten van een heerlijk geurend thuis, wij hebben de geur die jouw interieur compleet maakt. Onze geuren zijn als een harmonieus akkoord dat de ruimte vult met emotie, comfort en persoonlijkheid.

Bij Inverno Scent geloven we in de kracht van geur om herinneringen te creëren en de ziel te voeden. We willen dat je je thuis voelt in je eigen omgeving, omringd door een geur die jouw verhaal vertelt en je hart verwarmt. Onze visie is een geur voor iedereen, omdat we geloven dat iedereen het recht heeft om zijn eigen unieke geurervaring te omarmen.

Dus ga op ontdekkingsreis door onze collectie en vind de geur die jouw interieur compleet maakt. Laat je meevoeren door de betovering van onze creaties en creëer een ruimte waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt ontspannen en waar je altijd met plezier terugkeert. Jouw interieur verdient de perfecte geur, en bij Inverno Scent streven we ernaar om die werkelijkheid te maken.