Doorgaan naar inhoud
Scents bring up memories, let’s start creating memories!
Gratis verzending vanaf €100,-

Onze Geuren

 

Home Is Calling

Home Is Calling is een heerlijke geur die je doet denken aan schone was, zonneschijn en witte bloemen. Breng jezelf, ook in de minder warme tijden terug naar de sensatie van lavendel, witte orchidee en citrus. Creëer een frisse atmosfeer met deze kaars van schoongewassen beddengoed die aan het drogen is in de warme ochtendzon. 

A Piece Of Love

A Piece Of Love kaars is een liefdevolle geur met een rijke en sensuele geur van aards en licht kruidig sandelhout. 
De exotische, houtachtige en zachte natuur neemt je mee op een heerlijke geurreis naar een plek waar rust, liefde en warmte samenkomen. A Piece Of Love creëert positieve vibes en stimuleert het fysieke en mentale welzijn. Kom tot rust en ontspan. 

Up The Hill

Up The Hill is een warme houtachtige geur. De combinatie van de diepe, complexe en harsachtige aroma zorgt voor warme en sensuele herinneringen. Up The Hill vult de kamer met liefde en gezelligheid. Te verkrijgen in een Huisspray en Geurstokjes

Sweet Memory

Sweet memory is een frisse en vrolijke scent. Een mix van fruitige en bloemige geuren laten je gedachte verdwalen naar een tuin vol herinneringen. De combinatie van de geuren geven een luxe touch aan de scent. Te verkrijgen in een Huisspray en Geurstokjes

Unforgettable Moments

Unforgettable Moments is een zachte en warme geur die je interieur zal verrijken. Verkrijgbaar in een 1000 ml fles.

Heaven On Earth

Heaven On Earth geeft je door de heerlijke intense combinaties van ingrediënten een warm en liefdevol gevoel. Een stukje hemel op aarde. Verkrijgbaar in een grote 1000 ml fles.

Gift Card

Verras iemand met een gift card van Inverno Scent!