Doorgaan naar inhoud
Scents bring up memories, let’s start creating memories!
Gratis verzending vanaf €100,-
Geurkaarsen van Inverno Scent

Geurkaarsen van Inverno Scent

De bijzondere geurkaarsen van Inverno Scent mogen niet ontbreken in jouw interieur. Deze geurkaarsen zorgen voor een hele fijne vertrouwde sfeer en warmte. De fijne en subtiele geur zorgt ervoor dat jij kan ontspannen en helemaal tot rust komt na een lange werkdag. Naast de sfeer die een geurkaars aan een woning geeft, staat het ook nog eens heel leuk in het interieur. Het is dan ook het ideale accessoire voor in elk huis!

Creëer de ultieme geurbeleving

Er zijn allerlei verschillende soorten bijzondere geurkaarsen te koop. Om de ultieme geurbeleving te creëren, laat je de geurkaars de eerste keer slechts een tot twee uur branden. Zo zorg je ervoor dat de geur wordt geactiveerd, doordat het bovenste laagje verdwijnt. Voorkom daarnaast dat een geurkaars op de tocht staat. 

Omdat de fijne geuren een positieve invloed kunnen hebben op jouw humeur, kun je het beste kiezen voor een geur die jij lekker vindt en jou een ontspannen gevoel geeft.

Diverse geuren geurkaars van Inverno scent

De geuren ‘A Piece Of Love’ en ‘Home Is Calling’ zijn een echte toevoeging aan elke ruimte. De geurkaars ‘A Piece Of Love’ is ideaal om cadeau te doen aan jouw geliefde, vanwege de sensuele geur. Niet alleen werkt de geur ontspannend, ook is het goed voor jouw mentale en fysieke welzijn. In de geur komen kruidige en exotische geuren terug. ‘Home Is Calling’ is daarentegen een geur die je doet denken aan schoon wasgoed, waarmee je een frisse geursensatie creëert.

Vorig artikel Zo geniet je het langst van je geurstokje
Volgend artikel Wat te doen met een lege geurkaars?