Doorgaan naar inhoud
Scents bring up memories, let’s start creating memories!
Gratis verzending vanaf €100,-
Zo geniet je het langst van je geurstokje

Zo geniet je het langst van je geurstokje

Wil jij ook genieten van een heerlijke geur in huis? Maar hoe gebruik je geurstokjes nu precies en hoe zorg je ervoor dat je er optimaal gebruik van kunt maken?

Het gebruik van geurstokjes is vrij eenvoudig en het begint bij het plaatsen van de stokjes in het glazen flesje met geurolie. Je kunt er in het begin voor kiezen om slechts een paar geurstokjes te plaatsen, om te kijken of dit genoeg geur afgeeft en of jij de geur aangenaam vindt. Is de geur te weinig aanwezig? Plaats dan meer stokjes in het flesje. Hoeveel stokjes je moet gebruiken en hoe lang het meegaat, zal deels afhankelijk zijn van de grootte van de ruimte waarin je het plaatst.

Tips om lang van je geurstokjes te kunnen genieten

Wanneer je eindelijk een heerlijke geur hebt gevonden, wil je uiteraard deze geurstokjes langer gebruiken. Er zijn dan ook verschillende manieren om geurstokjes langer te kunnen gebruiken, namelijk:

  • Geurstokjes omdraaien: dit is belangrijk om te doen om ervoor te zorgen dat de stokjes niet zullen uitdrogen. Daarnaast zal je merken dat, na het omdraaien van de geurstokjes, de geur weer beter verspreid wordt.
  • De juiste plek kiezen: wanneer je de geurstokjes niet op de juiste manier gebruikt, kunnen deze sneller uitdrogen. Probeer ze daarom op een plek te zetten waar ze niet op de tocht of in de zon staan. Ook is het verstandig om ze niet te dicht bij de verwarming te zetten.
  • Gebruik niet alle stokjes in een keer: hoe minder stokjes je gebruikt, hoe langer de parfum in het flesje meegaat.
Vorig artikel Waarom een huisparfum het perfecte cadeau is
Volgend artikel Geurkaarsen van Inverno Scent